Dongguan u Ze-Co. van Metaalproducten, Ltd

 

De Fabrikant van de tindoos in China

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2 3 4 5
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
FABRIEKSwerkschema Tindoos tinblik Ronde Metaaldoos Verpakking & het Verschepen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : U ZE
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 500 Million-600 Million
Opgericht Jaar : 1987
Export pct : 80% - 90%

 

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

werd gevestigd in Hong Kong in 1987. Sinds 1997, specialiseren wij ons in het maken van allerlei tindozen. Wij hebben een volledig uitgeruste fabriek. Elk van onze ingenieurs en technici hebben rijke ervaring in hun gebieden. Wij kunnen een brede waaier van metaalproducten, zoals de dozen van het voedseltin, het blik van het chocoladetin, de bus van het theetin, de doos van het potloodtin, de containers van het suikergoedtin, de gevallen van het gifttin, de dozen van het lunchtin, de blikken van het koekjestin, sigarentin, de besparingsdozen van het metaalmuntstuk, munttin, tinemmers, geneeskunde verpakkende doos, promotietin, batterijdoos, tindienbladen, tindekking, branderdekking en tin produceren.
 


Elk jaar voegen wij 20 gloednieuwe punten aan onze verkoopcatalogus toe om onze klanten aan te trekken en hen te voorzien van meer producten. Onze fabriek kan een andere gelijkaardige metaalpunten veroorzaken die op de ontwerpen van onze klanten ook worden gebaseerd.

 

Wij hebben een hoogte - systeem voor kwaliteitscontrole dat ons toestaat om het maximale concurrentievermogen over onze concurrenten te hebben. Aldus, waarborgen wij al onze producten om aan de eisen van onze klanten te voldoen. Wij verheugen ons op de kans om zaken met u spoedig te doen.

 

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)